Rosheuvel hoopt na leerzaam jaar op kans van Van Basten

Reacties

Mikhail Rosheuvel speelt zondag tegen Ajax zijn laatste thuiswedstrijd als speler van Heracles Almelo. De 23-jarige vleugelspits hoopt in de zomer zijn kans te grijpen bij AZ, dat hem dit seizoen aan Heracles verhuurde.

Rosheuvel hoopt na leerzaam jaar op kans van Van Basten

'Ik ga er vanuit dat ik bij AZ mijn kans krijg. Ik heb nog een contract voor twee jaar in Alkmaar en ben in Almelo een betere speler geworden', aldus Rosheuvel tegenover Voetbal International.

Rosheuvel speelde alle 32 competitieduels van Heracles mee, waarin hij drie keer scoorde en zes assists gaf. 'In sommige opzichten, zoals het maken van doelpunten, had ik het beter kunnen doen. Over het algemeen kan ik terugkijken op een goed jaar waarin ik veel heb geleerd.'

Vanaf volgend seizoen staat Marco van Basten aan het roer bij AZ. 'Onder hem werken lijkt me heel mooi. Van spelers die weleens met hem gewerkt hebben, heb ik eigenlijk alleen maar goede dingen gehoord. Hij is een hele grote speler geweest en ik denk dat hij zijn ervaringen kan overbrengen als trainer.' (Reon Boeringa)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.