Rooney raakt shirt toch kwijt, Marcelo imiteert Ronaldo

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Rooney raakt shirt toch kwijt, Marcelo imiteert Ronaldo

Wayne Rooney maakte in het FA Cup-duel met Reading zijn 249ste doelpunt voor Manchester United en evenaarde daarmee het 43 jaar oude record van Sir Bobby Charlton. Na afloop van het duel bood hij directe tegenstander George Evans het shirt aan waarin hij zijn legendarische treffer gemaakt had. Evans, voormalig speler van rivaal Manchester City, had echter geen behoefte aan het tricot van de United-aanvoerder. Het levert een nogal ongemakkelijk tafereel op.

• Enkele uren na de wedstrijd zorgt George Evans op Twitter voor opheldering. De verdediger weigerde het shirt van Rooney helemaal niet. Hij vroeg de topscorer aller tijden van Manchester United alleen maar of de ruil ook in de catacomben kon plaatsvinden. En daar ging Rooney mee akkoord.

• Real Madrid had zaterdagmiddag bijzonder weinig moeite met Granada en uiteraard deelde Cristiano Ronaldo in de feestvreugde. De Portugees vierde zijn 3-0 op karakteristieke wijze. Marcelo, die op zeer fraaie wijze de assist verzorgde, deed vrolijk mee.

'Die analist die kwam is de slechtste trainer die ik ooit gezien heb.'
• Voormalig Valencia-voorzitter Paco Roig is geen voorzitter van de Gary Neville-fanclub. De Engelsman, die in Valencia aan zijn eerste klus als hoofdtrainer begon, hield het nog geen vier maanden vol bij de gevallen Spaanse topclub. Roig is blij dat Neville Valencia inmiddels achter zich heeft gelaten.

Eden Hazard viert zaterdag zijn 26ste verjaardag. David Luiz vond het tijd om zijn Belgische ploeggenoot een verjaardagswens te sturen via Instagram. Uiteraard met knipoog.

Joyeux anniversaire mon petit frère! Dieu te bénisse! 👊🏻😉 @hazardeden_10

Een video die is geplaatst door David Luiz (@davidluiz_4) op

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.