Rooney lacht Memphis uit, Heracles-fans in #pauperbus

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Rooney lacht Memphis uit, Heracles-fans in #pauperbus

• Een groep supporters van Heracles Almelo besloot de eerste selectie met een bus achterna te reizen, naar Arouca voor het Europa League-duel met de plaatselijke voetbalclub. Maar eenmaal aangekomen in Portugal begon dat voertuig te piepen en te kraken. Linda Hilberink, verslaggeefster van Tubantia, doet op Twitter verslag over de avonturen met de #pauperbus.

• Bijna raak... Memphis Depay probeerde woensdagavond - tijdens de testimonial voor Wayne Rooney tussen Manchester United en Everton - een omhaal uit te voeren, maar de poging mislukte behoorlijk… En dat werkte nogal op de lachspieren van Rooney.

'Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, ik heb ongelooflijke haast'. Het Olympisch team van Nigeria is waarschijnlijk veel te laat voor de Spelen in Rio. De ploeg van bondscoach Samson Siasia speelt vrijdag de eerste wedstrijd tegen Japan, maar landt pas minder dan 36 uur voor het duel in Brazilië. De Nigeriaanse voetbalbond had namelijk het geld voor de chartervlucht vanaf de Amerikaanse stad Atlanta niet op tijd overgemaakt... (BBC)

'Ik kan me nu niet meer vertonen in een trainingspak. En zo'n net pak moet toch wel een beetje staan en niet te veel knellen.'
Henk de Jong is sinds kort werkzaam bij FC Groningen als commercieel medewerker. Dat betekent dat de voormalig hoofdtrainer van SC Cambuur tegenwoordig een net pak draagt in plaats van een trainingskloffie. De Jong vindt dat echter niet staan met zijn huidige postuur en is daarom maar op dieet gegaan om het nette pak beter te laten passen… (RTV Noord)

Voormalig Cambuur-coach Henk de Jong draagt een net pak tijdens de persconferentie.
Voormalig Cambuur-coach Henk de Jong draagt een net pak tijdens de persconferentie.

'Sané zal veel meer geld gaan verdienen bij Manchester City. Dat is de reden waarom hij daar naartoe is gegaan. Ik denk dat hij het moeilijk zal krijgen daar'.
• Voormalig Duits international Lothar Matthäus heeft flinke kritiek op Leroy Sané, die onlangs voor veel geld de overstap maakte van Schalke 04 naar Manchester City. Matthäus weet zeker dat de jonge Sané voor de poen heeft gekozen. Maar wat zou de recordinternational - met honderdvijftig interlands voor zijn land - zelf doen? Zou hij niet voor geld kiezen? (Bild)

'Wanneer de hele situatie is onderzocht, dan ben ik er honderd procent van overtuigd dat er niets aan mijn naam blijft hangen.'
• Ja, wat moeten we hier nog van zeggen? Voor de zoveelste keer heeft voormalig FIFA-voorzitter Sepp Blatter ontkend dat hij iets met de corruptieschandalen te maken heeft bij de wereldvoetbalbond. Wordt vervolgd... (De Duitse publieke omroep ZDF)

'Ajax is de afgelopen twee jaar mijn familie en mijn tweede thuis geworden. Op dit moment ben ik blij, maar ik was graag kampioen geworden in het jaar dat Johan Cruijff, de grootste Ajacied aller tijden, is overleden'
• 'Eens Ajacied is altijd Ajacied'. Na zijn vertrek naar Napoli heeft Arek Milik zijn oude club Ajax met een persoonlijke boodschap Ajax bedankt voor zijn twee jaar bij de Amsterdamse club. Succes in Italië!

Once Ajaxied = Ajaxied forever. Over the last two years Ajax became my family and my second home. Today I feel happy, but I wanted to win the Championship with Ajax, especially this year, in which the greatest Ajaxied of all times, the eternal Johan Cruyff has passed away. A few days before my departure I had the chance to be in the Arena, and I confirm one truth: it will not be remembered what you say, it will not be remembered what you do, it will only be remembered what feelings you give to people. Being in the Arena I felt joy, I felt proud and I felt eternal love. If the Ajax family will feel about my last two years the same way I feel about Ajax, then I can proudly say: Once Ajaxied = Ajaxied forever. #Ajax

Een foto die is geplaatst door Arek Milik (@arekmilik) op

'Ik voel me vereerd dat ik word vergeleken met Neymar, maar het is nog een lange weg totdat ik zo sterk ben als hij.'
Ousmane Dembélé maakte deze zomer de overstap van het Franse Stade Rennes naar Borussia Dortmund en de negentienjarige rechtsbuiten maakte direct indruk. De Fransman met Malinese roots wordt zelfs vergeleken met Barcelona-ster Neymar. Misschien gaat dat wat ver. Dembélé blijft er in ieder geval nuchter onder… (Kicker)

'Toen ik het las, kon ik het bijna niet geloven. Bij Bayern gaat het er zo niet aan toe.'
Karl-Heinz Rummenigge heeft opnieuw van zich laten horen. De voorzitter van Bayern München flirt met de komst van Bastian Schweinsteiger, die bij zijn club Manchester United door de nieuwe manager José Mourinho naar het reserveteam is gezet. Rummenigge vindt het ongehoord dat Schweini zo wordt behandeld. (Kicker)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.