Ronaldo zit ondanks blessure niet stil op Twitter

Reacties

Ook tijdens het EK in Frankrijk zijn alle belevenissen van de voetballers te volgen via de verschillende social media. VI maakte een selectie van de meest opvallende posts van de dag.

Ronaldo zit ondanks blessure niet stil op Twitter

Triomfantelijke Ronaldo
Cristiano Ronaldo is overal trots op: zijn team en eigen land, maar bovenal op zichzelf. Want de Portugese sterspeler is ondanks zijn blessure behoorlijk actief op Twitter en tweet de ene na de andere foto met zichzelf op de voorgrond!

Met de beker
Cristiano Ronaldo houdt de beker in de lucht tijdens de huldiging. Durf er niet met je vingers aan te komen!

Iemand anders mag nu bij de beker zitten
Ook in het vliegtuig krijgt de beker een centrale plek.

Selfie met gouden medaille
Middenvelder João Moutinho is ook maar al te blij met zijn gouden medaille, die ongetwijfeld een speciaal plekje krijgt in het huis van de Portugees.

Nani roemt Ronaldo
Nani bewondert zijn aanvoerder Cristiano Ronaldo, die hem zijn Zilveren Schoen cadeau deed. 'Je bent meer dan een aanvoerder, je bent een echte kampioen', zegt de nieuwe aanwinst van Valencia op zijn Instagram.

Elf miljoen juichende Portugezen
De Portugese rechtsback Cédric Soares dankt zijn circa elf miljoen landgenoten voor de steun tijdens het EK.

Verliezer kan teleurstelling plaatsje geven
N'Golo Kanté bedankt direct na de verloren EK-finale iedereen die het Franse nationale elftal gesteund heeft tijdens het toernooi. Dat is nog eens mentaliteit!

Wakker blijven Lukas...
De Duits international Lukas Podolski vond het maar een saaie EK-finale tussen Portugal en Frankrijk en viel bijna in slaap. Hij kon zijn ogen dan ook nauwelijks open houden. De enige goal van de wedstrijd viel pas in de 109de minuut. Waarschijnlijk schrok Podolski toen plotseling wakker.

Bale hoopt het beste voor Ronaldo
Gareth Bale maakte zich tijdens de EK-finale even zorgen over de blessure van Cristiano Ronaldo, met wie de Welshman bij Real Madrid speelt. Bale had medelijden met zijn ploeggenoot, omdat Ronaldo al na 25 minuten uitviel met een blessure. De kwetsuur van de Portugese sterspeler lijkt een dag later mee te vallen. Dus maak je geen zorgen Gareth!

'Het betere team verliest'
Lukas Podolski vond de EK-winnaar onterecht. Volgens de Duitse EK-ganger, die voor zijn land alleen in de achtste finale tegen Slowakije in actie kwam, was Frankrijk het betere team in de finale. 'Voetbal is soms grappig om te kijken', reageert Podolski op de volgens hem 'saaie' finale.

'Een ongelooflijk toernooi'
Gareth Bale is blij voor Pepe en Cristiano Ronaldo, zijn teamgenoten bij Real Madrid. De Welshe sterspeler heeft ook mooie woorden over voor Frankrijk, dat volgens hem ongelukkig was in de finale en een fantastisch toernooi heeft gespeeld.

Fransman Benzema complimenteert zijn vrienden
Ook Karim Benzema, die niet werd opgenomen in de Franse nationale selectie vanwege een afpersingszaak, feliciteert Pepe en Cristiano Ronaldo - zijn teamgenoten bij Real Madrid - met het behalen van het Europees kampioenschap. Had Frankrijk met Benzema in de gelederen wél gewonnen?

Wijnaldum steekt teamgenoot een hart onder de riem
Moussa Sissoko, de middenvelder van Newcastle United, wordt na het verlies van Frankrijk in de EK-finale bijgestaan door teamgenoot Georginio Wijnaldum. In oktober nemen beide spelers het mogelijk als internationals tegen elkaar op in de kwalificatie voor het WK van 2018 in Rusland.

IJslandse felicitatie voor Portugal
IJsland speelde in de groepsfase nog 1-1 tegen de huidige Europees kampioen Portugal. Door enkele minder vleiende uitlatingen van Cristiano Ronaldo kreeg dat duel een hele nasleep, maar toch is spits Alfred Finnbogason sportief. Hulde!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.