Ronaldo met Al Nassr op jacht naar tweede hattrick in vier dagen tijd

ADVERTORIAADVERTORIAL – Komende week staat vooral in het teken van de Europese duels die PSV, Ajax, AZ en FC Twente spelen, maar elders in de wereld wordt er ook gewoon gevoetbald. Zo neemt het Al Nassr van Cristiano Ronaldo het vanavond op tegen Al Shabab. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL! In deze preview speciaal aandacht voor de Portugees, die hattrick na hattrick maakt.

Ronaldo met Al Nassr op jacht naar tweede hattrick in vier dagen tijd
© Pro Shots

Al Nassr kende een beroerde start in de Saudi Pro League, maar afgelopen weekend was er weer eens ruimte voor succes. De club uit Saoedi-Arabië, waar naast Ronaldo ook Sadio Mané, Marcelo Brozovic en Otavio sinds kort onder contract staan, versloeg Al Fateh met 0-5. De hoofdrol in dat duel werd opgeëist door Ronaldo. De Portugees maakte weer eens een hattrick en dat is al de zoveelste in zijn carrière.

De hattrick die Ronaldo produceerde was zijn 63e in zijn loopbaan. Daarvan produceerde hij er 42 in het competitievoetbal, 8 in de Champions League, 10 voor Portugal, 2 in alle bekercompetities en één op een WK. Daarmee zal de honger van de inmiddels 38-jarige nummer zeven nog altijd niet gestild zijn. Vanavond nemen Ronaldo en co. het op tegen Al Shabab FC. Die ploeg staat na drie speelronden op de vijftiende plaats in de competitie, vier plaatsen achter Al Nassr.

Dat Ronaldo er lekker in zit staat vast en dat betekent dat hij weer op zoek zal gaan naar doelpunten. JACKS.NL speelt in op een mogelijk nieuwe hattrick van Ronaldo. De bookmaker heeft een odd van 7.50 beschikbaar gesteld voor drie goals van de Portugees.

Specials voor Al Nassr - Al Shabab FC

- Eén goal van Cristiano Ronaldo: 1.36 br> - Twee goals van Cristiano Ronaldo: 2.95
- Drie goals van Cristiano Ronaldo: 7.50

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's