Ronaldo maakt einde aan gekibbel met clubleiding

Reacties

Volgens verschillende Spaanse media had Cristiano Ronaldo felle kritiek op het aan- en verkoopbeleid van Real Madrid, maar de Portugees neemt nu zelf alle kou uit de lucht: 'Ik ben het voor de volle honderd procent eens met de voorzitter.'

Ronaldo maakt einde aan gekibbel met clubleiding

'Als ik het voor het zeggen had gehad, had ik het anders gedaan', liet Ronaldo zich volgens El Mundo Deportivo eerder ontvallen. De deze maand tot Europees voetballer van het Jaar gekroonde aanvaller doelde op het aan- en verkoopbeleid van zijn werkgever, die Ángel Di María en Xabi Alonso liet gaan en er Toni Kroos en James Rodríguez voor terughaalde.

Florentino Pérez, voorzitter van de Madrileense club, reageerde op zijn beurt weer afkeurend op de kritiek van zijn sterspeler. Ronaldo liet nu op zijn Twitter-account weten dat het gekibbel allemaal op een misverstand berustte. 'Mijn statement werd verkeerd opgepikt', wees de 29-jarige flankspeler met een beschuldigende vinger naar de media.

'Mijn nieuwe ploeggenoten zijn geweldig. Met hen erbij hebben we een geweldig team. We gaan er dit seizoen weer vol voor', sloot hij af met een aantal superlatieven op rij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.