Ronaldinho is zijn streken niet verleerd, zingende Sneijder

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ronaldinho is zijn streken niet verleerd, zingende Sneijder

• Galatasaray vierde zondagavond de twintigste landstitel. Voor spelmaker Wesley Sneijder aanleiding om de microfoon te pakken en een liedje te zingen over aartsrivaal Fenerbahçe.

• Lekker zeg, hij is zijn streken duidelijk nog niet verleerd. Ronaldinho maakt een sneaky doelpunt namens het Mexicaanse Queretaro.

• Scheidsrechters worden vaak verguisd, maar dat geldt niet voor de Turkse arbiter Mustafa Kamil Abitoglu. Afgelopen zaterdag floot hij zijn laatste wedstrijd en de spelers van Galatasaray en Rizespor gunden hem een mooi afscheid. Bekijk hier hoe de populaire arbiter op handen werd gedragen.

• De Oranje Leeuwinnen debuteren zaterdag op het WK in Canada. Voor Guus Hiddink, de bondscoach van de mannen, reden om de dames succes te wensen via een video-boodschap.

'Blatter warme man en oprecht geïnteresseerd.'
• Sepp Blatter ligt hevig onder vuur vanwege een corruptieschandaal binnen de FIFA. Ook de rol van de 79-jarige Zwitser wordt door menigeen ter discussie gesteld, maar voormalig profvoetballer Fernando Ricksen is vol lof over de huidige preses van de wereldvoetbalbond. Nadat bij de ex-speler van Fortuna Sittard, AZ, Glasgow Rangers en Zenit St. Petersburg eind 2013 de fatale spierziekte ALS werd geconstateerd, was Blatter de eerste voetbalbestuurder die iets van zich liet horen. Uit de contacten is inmiddels een vriendschap ontstaan.

• Het was groot feest in Wolfsburg na de bekerzege op Borussia Dortmund. Bas Dost was een van de doelpuntenmakers en vierde dat met de fans. Bekijk hieronder de moves van de Nederlandse spits.

'Die Paulissen kan zo bij een ploeg uit de top-5 mee.'
• Willem van Hanegem tipt de top in de Eredivisie. Volgens De Kromme was Mitchel Paulissen, middenvelder van Roda JC Kerkrade, afgelopen zondag met afstand de beste man van het veld tijdens de promotie/degradatie-kraker tegen NAC Breda. Mede dankzij een treffer van Paulissen promoveerde Roda JC naar de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.