Rommens velt Go Ahead, Van Essen redt punt voor Telstar

Reacties

Degradant Go Ahead Eagles is bij de terugkeer in de Jupiler League direct onderuit gegaan. Jong PSV was in Eindhoven te sterk. RKC Waalwijk moest bij Telstar laat de gelijkmaker incasseren.

Rommens velt Go Ahead, Van Essen redt punt voor Telstar

Jong PSV – Go Ahead Eagles 1-0
Beide ploegen kregen al voor rust een domper te verwerken. Namens de bezoekers moest Randy Wolters al na een klein halfuur van het veld met een blessure, datzelfde gold vlak daarna voor Jong PSV-verdediger Hjörtur Hermannsson.

Op dat moment stonden de Eindhovense beloften al met 1-0 voor door een goal van Olivier Rommens (foto). Hij schoot knap binnen nadat een verre ingooi van Sander Heesakkers via de hoofden van PSV-spits Sam Lammers én Go Ahead-verdediger Norichio Nieveld voor zijn voeten kwam.

In de ruststand kwam in het tweede bedrijf geen verandering meer. Zodoende volgen de Deventenaren het voorbeeld van NAC Breda, ook de Brabantse degradant verloor het openingsduel (1-4 tegen FC Volendam). De derde degradant, FC Dordrecht, opende de competitie met een 3-1 zege op FC Eindhoven.

Telstar – RKC Waalwijk 1-1
In het seizoen 2013/14 degradeerde RKC uit de Eredivisie, waarna het vorig seizoen na een dramatisch seizoen als laatste eindigde in de Jupiler League. De Brabanders leken de nieuwe jaargang evenwel positief te beginnen. Door een goal van Arsenio Valpoort stond de ploeg van Peter van den Berg lang op voorsprong. Kort voor tijd was het echter de onlangs in opspraak geraakte Kevin van Essen die gelijkmaakte: 1-1.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.