Roemeense speler doet gooi naar Fair Play Award met zeer sportieve actie

Reacties
Roemeense speler doet gooi naar Fair Play Award met zeer sportieve actie
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

In een voetbalwereld vol schwalbes, theater en akkefietjes blijkt sportiviteit ook nog te bestaan. Met een wel heel bijzondere actie maakt Cosmin Matei, middenvelder van het Roemeense Sepsi OSK, een goede kans op de prijs voor sportiefste voetballer van het jaar.

Het is de slotfase van de eerste helft tussen Sepsi OSK en Petrolul Ploiești in de Roemeense competitie als het moment plaatsvindt. Na een voorzet vanaf de linkerkant komt de bal bij Matei, die vervolgens ziet hoe de Petrolul-keeper Octavian Vâlceanu in botsing komt met een speler van Sepsi en met een blessure naar de grond gaat. In plaats van de voorsprong voor open doel te verdubbelen, besluit Matei de bal over de achterlijn te trappen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Uiteindelijk maakt het zeer te prijzen gebaar voor de eindstand niet al te veel uit. Sepsi wint de krachtmeting met 2-0.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.