Rodney Sneijder levert contract in en bezint zich op toekomst

Reacties

Rodney Sneijder gaat nadenken over zijn toekomst in het voetbal, meldt FC Utrecht dinsdag. De middenvelder heeft zijn contract bij de club ingeleverd.

Rodney Sneijder levert contract in en bezint zich op toekomst

Sneijder (25) speelde voor het beloftenelftal van Utrecht. Daarvoor kwam hij twaalf keer binnen de lijnen, waarvan vijf keer als basisspeler. In overleg met de club geeft hij zijn plek in de selectie op.

Technisch manager en hoofdtrainer Erik ten Hag heeft begrip voor Sneijders keuze. 'Wij vinden het jammer dat Rodney een punt zet achter dit seizoen, maar respecteren zijn besluit en wensen hem veel geluk en succes toe in zijn toekomstige carrière, binnen én buiten de lijnen.'

Het jongere broertje van Wesley Sneijder tekende in augustus een contract voor één seizoen in zijn geboorteplaats. Bij zijn vorige club, het Schotse Dundee United, leverde hij ook al zijn contract in, destijds vanwege mentale problemen.

Sneijder komt uit de jeugdopleiding van Ajax, waarvoor hij nooit een wedstrijd in het eerste speelde. Daarna speelde hij voor achtereenvolgens FC Utrecht, RKC Waalwijk, Almere City, Dundee United en Jong FC Utrecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.