Rodgers: 'Suarez voor geen goud ruilen voor Van Persie'

Mocht Brendan Rodgers kiezen, dan zou de Liverpool-manager de voorkeur geven aan Luis Suarez boven Robin van Persie. Zondag staat de Manchester United-aanvaller tegenover Liverpool.

Rodgers: 'Suarez voor geen goud ruilen voor Van Persie'

'Ik heb Suarez al, maar die wil ik voor geen goud kwijt', reageerde Rodgers op het voorgelegde ruilscenario. 'Hij is mentaal ijzersterk en het is een jongen die momenteel in bloedvorm is. Hopelijk blijft dat zo doorgaan.'

Buiten Liverpool is Suarez echter wat minder populair. Zo kreeg de voormalig Ajacied onlangs de nodige kritiek te verwerken vanwege zijn handsbal in de FA Cup-wedstrijd tegen Mansfield Town (1-2 zege). Na de bal met de hand te hebben geraakt, schoot hij de tweede treffer binnen voor Liverpool.

Met name Mansfield-voorzitter John Radford sprak er schande over. Rodgers bagatelliseert zijn uitspraken. 'Ik sprak met de voorzitter na de wedstrijd en hij had overduidelijk al wat drankjes op.''Naar mijn mening is de kritiek op Suarez onzinnig. We hebben wel een bericht gestuurd naar Mansfield waarin we ze veel succes wensen in het restant van de competitie', besluit de Liverpool-manager.

De aftrap op Old Trafford heeft plaats om 14.30 uur. United, dat de Premier League met 52 punten aanvoert, heeft 21 punten voorsprong op The Reds.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's