Rodgers niet verbaasd over hoon voor Balotelli

Reacties

Liverpool had met een overwinning op bezoek bij Hull City het gat met nummer vier Manchester United kunnen verkleinen tot vier punten, maar The Reds waren genadig voor de mannen van Louis van Gaal. Mario Balotelli werd in het KC Stadium met slechts 22 balcontacten het mikpunt van spot.

Rodgers niet verbaasd over hoon voor Balotelli

Met Balotelli in de basis leed Liverpool tegen Hull City (0-1) dinsdagavond de vierde nederlaag in zeven officiële duels. De al vaak verguisde Italiaanse spits, dit seizoen pas goed voor vier treffers, kreeg het opnieuw zwaar te verduren. 'Maar het lijkt me duidelijk dat hij het al het hele seizoen lastig heeft, niet alleen deze wedstrijd', zei manager Brendan Rodgers met gevoel voor understatement over Super Mario, die na 65 minuten naar de kant ging met een voetblessure.

Ook zonder het enfant terrible was Liverpool niet bij machte de 1-0 achterstand goed te maken. En dus rest plaatsing voor de Europa League als troostprijs. 'Natuurlijk wilden we in de topvier eindigen, maar we wisten altijd dat het moeilijk zou worden door de manier waarop ons seizoen is verlopen', stelde Rodgers bij de BBC, in de wetenschap dat een sterke inhaalrace Liverpool nog wel van de elfde naar de vijfde plaats bracht.

Volgens Rodgers is het zaak voor zijn spelers om niet te verzaken nu het hoofddoel, plaatsing voor de Champions League, zo goed als buiten bereik is. 'Ik heb na afloop tegen de spelers gezegd dat we aan onszelf verplicht zijn om tot het einde van het seizoen te blijven knokken. We willen het seizoen goed afsluiten met het oog op volgend jaar. En het lijkt me niet te veel gezegd dat elke speler ook voor zijn eigen toekomst speelt.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.