Rodgers: 'Ik heb enorm veel vertrouwen in deze groep'

Reacties

Liverpool-manager Brendan Rodgers kwam woorden tekort voor de prestatie van zijn ploeg op bezoek bij hekkensluiter Leicester City (1-3). De Noord-Ier gaf, ondanks dat Liverpool op papier altijd van hekkensluiter Leicester hoort te winnen, het ene compliment na het andere.

Rodgers: 'Ik heb enorm veel vertrouwen in deze groep'

'De spelers waren fantastisch', zei Rodgers tegenover BBC. 'Ik heb enorm veel vertrouwen in deze groep. Drie goede optredens op rij, al hadden wij het Champions League-duel met Ludogorets wel moeten winnen.'

The Reds speelden met 2-2 gelijk tegen de Bulgaren en versloegen daarna Stoke City (1-0) en dinsdagavond dus Leicester City. Daardoor neemt de druk op manager Rodgers weer wat af. Zijn ploeg heeft door de tweede zege op rij de aansluiting met de kopgroep in de Premier League te pakken.

Clubman
Ook het spel stemde Rodgers tevreden. 'Aan het einde van de wedstrijd lieten we zien hoeveel kwaliteiten wij hebben. We moeten er nu voor zorgen dat dat niveau de standaard wordt', aldus Rodgers, die Steven Gerrard in tegenstelling tot zaterdag wel weer in de basis liet beginnen. Rodgers kwam na die reserverol voor de clubman pur sang verder onder een vergrootglas te liggen, omdat hij niet wist dat het zaterdag precies zestien jaar geleden was dat Gerrard zijn debuut had gemaakt.

De speler in kwestie was vooral blij met zijn treffer tegen Leicester. 'Maar ik ben nog gelukkiger met de drie punten. We zijn bezig aan een opmars en nu lastiger te verslaan. We gaan nog steeds voor Champions League-voetbal', aldus de captain, die verder niet veel kwijt wilde over een mogelijke contractverlenging van zijn aflopende verbintenis. 'Ik neem een besluit wanneer ik daar klaar voor ben.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.