Rodgers hekelt behandeling van Sturridge

Reacties

De teleurstelling over de absentie van Daniel Sturridge is extra groot bij Liverpool-manager Brendan Rodgers, omdat de blessure van de spits te voorkomen was geweest.

Rodgers hekelt behandeling van Sturridge

Sturridge moest afzeggen voor de EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Zwitserland van maandag, nadat hij daags na het oefenduel met Noorwegen van woensdag te kampen had gekregen met spierproblemen.

De 25-jarige aanvaller mist daardoor zaterdag de competitiewedstrijd tegen Aston Villa en waarschijnlijk ook de start van de Champions League tegen Ludogorets, drie dagen later. 'Het was een bittere conclusie na de interlandweek', zei manager Rodgers.

'We zijn natuurlijk teleurgesteld, zeker omdat we het idee hebben dat het gaat om een blessure die te voorkomen was', vervolgde Rodgers. 'Ik denk dat het er bij clubs anders aan toe gaat dan bij nationale ploegen.'

'Het gaat om de hersteltijd. We kijken individueel naar wat een speler nodig heeft. Snelle spelers als Sturridge hebben een tweede dag nodig om te herstellen, terwijl anderen gewoon kunnen trainen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.