Rodgers: 'Denk dat we misschien wel meer verdienden'

Liverpool ging met 2-1 onderuit bij Manchester United, maar manager Brendan Rodgers zag zijn ploeg na rust goed spelen. Misschien had zijn ploeg zelfs wel een gelijkspel verdiend.

'Na afloop van de wedstrijd had ik wel het idee dat we meer verdienden', reageerde Rodgers. 'Ik ben erg trots op mijn team, dat zich na rust terugknokte in de wedstrijd. We kwamen op een 2-0 achterstand en hier spelen is altijd moeilijk. Andere teams zouden op dat moment misschien de hoop hebben opgegeven.'

'De eerste helft stelden we teleur en speelden we veel te voorzichtig', vervolgde Rodgers. 'Zelf kregen we geen mogelijkheden, terwijl de kansen die United kreeg voortkwamen uit fouten van ons. Na de 2-0 verslapten we echter niet en speelden we veel beter. Nogmaals, ik denk dat we een punt verdienden.'

Een belangrijke man tijdens de wederopstanding van Liverpool was Daniel Sturridge, die als invaller de 2-1 voor zijn rekening nam. 'Deze jongen kan een topspits worden en ik verwacht dat hij veel gaat scoren voor Liverpool. Nu scoorde hij één keer, maar met een beetje geluk had hij er nog meer kunnen maken.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.