Rodgers: 'Belachelijke rode kaart, ook Kuipers was slecht'

Reacties

Brendan Rodgers wil niet te lang stilstaan bij de uitschakeling in de Champions League, maar juist vooruit kijken. Al beloofde de manager van Liverpool wel verbetering na het gelijkspel tegen FC Basel (1-1).

Rodgers: 'Belachelijke rode kaart, ook Kuipers was slecht'

'De Europa League is ook een prestigieus toernooi', liet Rogers weten na de uitschakeling in het kampioenenbal. 'We moeten er nu voor zorgen dat we volgend seizoen weer kunnen uitkomen in de Champions League.'

'Wij zijn niet ver verwijderd van de topvier in de Premier League. Als dat lukt, dan gaan we het volgend jaar beter doen in dit toernooi', aldus Rodgers, die verder niet te diep in wilde gaan op de transferperiode die eraan zit te komen.

'Het is aan de eigenaren om te bepalen of we ons in januari kunnen versterken', aldus Rodgers. 'We zijn dit seizoen erg ongelukkig met blessures van enkele belangrijke spelers. Maar daarmee wil ik de spelers die vandaag hebben gespeeld niet tekortdoen. Zij hebben alles gegeven tegen FC Basel.'

Belachelijk
Op Anfield incasseerde Lazar Markovic na een uur de rode kaart. Een cruciaal moment bij een 1-0 achterstand. Volgens de Rodgers een verkeerde beslissing van scheidsrechter Björn Kuipers. 'Belachelijk. Ook de scheidsrechter was slecht vandaag', aldus de Engelsman. 'Hij zwaaide wat met zijn armen, maar het was zeker geen rode kaart.' Rodgers wilde evenwel toegeven dat Kuipers twee late penaltyclaims wél goed had beoordeeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.