Roda JC-directeur frustreert gemeente Kerkrade

Reacties

Wim Collard stelt het geduld van de gemeente Kerkrade op de proef. De Roda JC-directeur gaf in een speciaal ingelaste vergadering aan geen idee te hebben hoe de achterstallige stadionhuur kan worden afgelost.

Roda JC-directeur frustreert gemeente Kerkrade

Het verhaal van de beleidsbepaler gaf de politiek weinig hoop op een goede oplossing. De promovendus loopt 1,2 miljoen euro stadionhuur achter bij de gemeente, maar de grote vraag is hoe die schuld ooit ingelost moet worden. Dat de directeur een 'aanzienlijk verlies' over het afgelopen seizoen aankondigde, moet het vertrouwen van de politici geen goed hebben gedaan.

Collard beklaagde zich andermaal over de in zijn ogen veel te hoge stadionhuur van acht ton per jaar. Ook uitte hij zijn ongenoegen over de halsstarrige houding van de gemeente. De opstelling van de directeur wekte de nodige irritatie bij de aanwezige commissieleden. Promotie na een moeizaam seizoen was een grote meevaller, maar de bijbehorende spelersbonussen en automatisch opgewaardeerde contracten zetten de financiële situatie wel weer meteen onder druk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.