Roda JC zonder clubtopscorer Schahin tegen Ajax

Reacties

Roda JC moet woensdagavond hoogstwaarschijnlijk zonder clubtopscorer Dani Schahin aantreden tegen Ajax. De Duitse spits, dit seizoen goed voor acht goals (inclusief beker), moest zondag tegen AZ (2-2) met bovenbeenklachten naar de kant.

Roda JC zonder clubtopscorer Schahin tegen Ajax

Van een scheuring of andere ernstige blessure lijkt geen sprake, maar Schahin heeft wel dusdanig veel last dat de midweekse wedstrijd voor hem normaal gesproken te vroeg komt. 'Dat wordt heel moeilijk', weet ook technisch directeur Harm van Veldhoven van Roda JC. 'Maar we hebben goede hoop dat Dani er komend weekeinde wel weer bij kan zijn.'

Schahin ontpopte zich de laatste weken tot een belangrijk onderdeel van de ploeg van trainer Robert Molenaar, als aanspeelpunt en afmaker. Roda is sinds de winterstop nog ongeslagen in competitieverband. De puntendeling in Alkmaar volgde op een 1-1 gelijkspel tegen FC Twente en een 2-1 overwinning op Excelsior.

In de beker verloor Roda JC van Willem II, zij het na strafschoppen én een discutabel afgekeurd doelpunt na interventie van de videoscheidsrechter. De Limburgers hebben een officieel protest tegen die beslissing nog in voorbereiding. Eén dezer dagen gaat een schrijven uit naar Zeist.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.