Roda JC denkt deze week defensie op orde te hebben

Met het aantrekken van Willem II-speler Bart Biemans (foto) en PSV'er Jagos Vukovic op huurbasis verwacht Roda JC de defensie weer op orde te hebben. Aanvoerder Davy De Fauw besloot namelijk om naar SV Zulte-Waregem te vertrekken.

Roda JC denkt deze week defensie op orde te hebben

Vukovic wordt een jaar gehuurd van PSV en Roda JC heeft geen optie tot koop bedongen. 'Het salaris dat hij in Eindhoven verdient is voor Roda JC niet op te hoesten', vertelt technisch directeur Gerard Wielaert, die verwacht dat komende week de overgang definitief rond komt, aan Voetbal International. 'Met deze constructie voor een jaar zijn alle partijen goed uit.'

'Bart heeft, net als wel meer spelers van Willem II, een niet zo rooskleurig seizoen achter de rug, maar is een speler met veel potentie', laat Wielaert weten over Biemans die transfervrij van Willem II overkomt en een contract voor twee seizoenen, met een optie voor een derde, bij Roda JC zal signeren.

Dinsdag ondergaat de 23-jarige verdediger een medische keuring en als deze met goed resultaat wordt doorstaan, zal hij worden toegevoegd aan de hoofdmacht van Harm van Veldhoven.

Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's