Robben maakt definitief zijn rentree in basiselftal Bayern

Arjen Robben kan zich weer gaan opmaken voor een wedstrijd als basisspeler. De Nederlander krijgt van trainer Jupp Heynckes weer een plek bij zijn eerste elf voor het duel met Werder Bremen.

Robben maakt definitief zijn rentree in basiselftal Bayern

Na afloop van de gewonnen Champions League-wedstrijd bij Arsenal (1-3) gaf Heynckes al aan dat Robben in de aankomende weken meer zou gaan spelen. Maar of hij daadwerkelijk in de basis zou starten liet hij toen nog in het midden.

Doordat Franck Ribèry is geschorst voor de bekerontmoeting van a.s. woensdag met Borussia Dortmund (kwartfinale) besloot Heynckes hem ook zaterdag langs de kant te houden waardoor er in de basisopstelling van Bayern München een plaats vrijkomt. Naar verwachting gaat Thomas Müller op zijn plek vanaf links spelen, terwijl Robben de voor hem vertrouwde rechterflank zal bezetten.

Robben is inmiddels al enkele weken fit, maar is in de pikorde voorbij gestreefd door zijn concurrenten bij Bayern. Heynckes zag geen redenen om zijn goed presterende team om te gooien ten faveure van Robben, tot grote ergernis van de Nederlander zelf.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen