Robben: 'In München gaan we vol gas geven'

Reacties

Arjen Robben heeft ondanks de nederlaag tegen Real Madrid (1-0) nog alle vertrouwen dat Bayern München zich plaatst voor de Champions League-finale.

Robben: 'In München gaan we vol gas geven'

Bayern domineerde in Madrid, maar kon dat niet uitdrukken in doelpunten. De nederlaag in Madrid was alweer de derde in nog geen drie weken tijd. Toch wilde Robben niet spreken van een vormcrisis. 'Daar ben ik het niet mee eens. Dan heb je de laatste periode niet naar onze wedstrijden gekeken', zegt Robben tegenover NOS.

'Je moet niet vergeten dat je op bezoek bij Real Madrid bent', aldus de Nederlander. 'Tuurlijk hebben we niet veel kansen gecreëerd, maar wel voldoende om een doelpunt te kunnen maken. Op het einde kregen we zelfs nog een heel grote kans.'

'Het was ook moeilijk omdat Real Madrid heel defensief speelt en levensgevaarlijk is op de counter', legt de aanvaller uit. 'Daar moeten we voor oppassen volgende week. Maar goed, ik moet mijn ploeg een compliment geven en we gaan met veel vertrouwen richting de return in eigen stadion. Daar gaan we vol gas geven.'

Over een kleine week, op dinsdag 29 april, volgt het tweede duel in München. De uiteindelijke winnaar neemt het in Lissabon op tegen de sterkste ploeg uit de andere halve finale tussen Atlético Madrid en Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.