RKC wil Marsman voor de neus van Go Ahead wegkapen

Nick Marsman moet bij RKC Waalwijk de opvolger worden van Jeroen Zoet. De Brabanders hebben vooralsnog in hun zoektocht naar spitsen weinig succes.

RKC wil Marsman voor de neus van Go Ahead wegkapen

Go Ahead Eagles was positief gestemd over een langer verblijf van Marsman in Deventer. De jeugdinternational stond afgelopen seizoen onder de lat in de Adelaarshorst als huurling van FC Twente.

Maar trainer Foeke Booy dreigt naast Marsman te grijpen. RKC Waalwijk heeft ook een oogje laten vallen op de doelman. De Brabantse Eredivisionist is al ver met de jeugdinternational, die in Waalwijk de opvolger moet worden van Zoet. Die keerde deze zomer terug naar PSV, dat hem afgelopen twee jaar had verhuurd aan RKC.

Hoesen RKC Waalwijk zit ook nog verlegen om aanvallende versterkingen. Maar het wil vooralsnog niet vlotten. Rick ten Voorde, Frank Demouge en Jeffrey Castillion hebben de toenadering onbeantwoord gelaten, terwijl ook de interesse in Danny Hoesen weinig kans maakt. Ajax wil de aanvaller (nog) niet laten gaan.

RKC Waalwijk, dat nog wacht op een antwoord van Romeo Castelen op de aanbieding, is nog wel in gesprek met Mads Junker. De vraag is de Brabanders kunnen voldoen aan de eisen van Deense spits van KV Mechelen. (Dennis van Bergen)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen