Go Ahead wil snel zekerheid over komst van Marsman

Go Ahead Eagles denkt deze week Nick Marsman aan de selectie te kunnen toevoegen. De 22-jarige doelman van FC Twente werd afgelopen seizoen gehuurd door de club uit Deventer, die met hem onder de lat via de play-offs naar de Eredivisie promoveerde.

Go Ahead wil snel zekerheid over komst van Marsman

'Zonder er druk op te zetten, willen we wel snel duidelijkheid', zegt de nieuwe trainer Foeke Booy. 'We willen Nick heel graag hebben, zowel koop als huur is een mogelijkheid, maar mocht het niet lukken dan zijn er andere opties die zich hebben aangediend.'

'Als we een doelman hebben, zoeken we nog een spits, een flankaanvaller en een middenvelder. Een multifunctionele aanvaller die zowel in de punt als op de vleugel kan spelen heeft daarbij onze voorkeur', aldus Booy.

Go Ahead Eagles heeft aanvaller Collins John en FC Twente-aanvaller Edilson Coelho afgetest, terwijl SC Heerenveen-keeper Jurjan Wouda nog deze week op proef blijft. 'Zo zal het nog wel een tijdje doorgaan', weet Booy, die tevreden is over zijn eerste week in Deventer.

'Ik kan hier onder prima omstandigheden werken met een hele gretige enthousiaste groep. Ik baal wel van die transferdeadline van 2 september. Te bizar voor woorden. Als je spits de eerste competitiewedstrijden goed speelt, wordt hij zo weggekocht. Probeer dan nog maar een ander te vinden. Haal die deadline een maand naar voren, dan ben je overal van af.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen