RKC Waalwijk vindt opening voor terugkeer van Sno

Evander Sno (26) keert terug bij RKC Waalwijk. De partijen zijn tot een akkoord gekomen. Zoals Voetbal International meldde maakt de middenvelder tot het eind van dit seizoen deel uit van de selectie.

RKC Waalwijk vindt opening voor terugkeer van Sno

Voor Sno is het een terugkeer op bekend terrein. De middenvelder kwam in het seizoen 2011/12 al 25 Eredivisie-duels in actie voor de Waalwijkers, daarin scoorde hij destijds vier keer. Met zijn goede spel verdiende hij destijds een overgang naar NEC.

In Nijmegen botste hij met toenmalig trainer Alex Pastoor, onder meer na hernieuwde hartproblemen. Dit seizoen kwam hij nog niet in actie in de Eredivisie.

Behalve voor RKC en NEC kwam Sno uit voor NAC Breda, Celtic, Ajax en Bristol City. In de jeugd speelde hij bij Ajax en Feyenoord. In dienst van Ajax kreeg Sno op 13 september 2010 een hartstilstand. Daar herstelde hij dusdanig van dat hij weer actief kan zijn op de Nederlandse velden.

Afgelopen zomer was er ook al contact tussen Sno en RKC. Toen ging de middenvelder evenwel voor zijn kans bij FC Twente. In Enschede kreeg hij geen contract.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen