RKC Waalwijk pas na de winterstop weer met Castelen

Romeo Castelen kan pas na de winterstop weer in actie komen voor RKC Waalwijk. De vleugelspits liep zaterdagavond in de competitiewedstrijd tegen SC Cambuur (2-2) een knieblessure op.

RKC Waalwijk pas na de winterstop weer met Castelen

Castelen viel in de eerste helft al uit. Onderzoek heeft uitgewezen dat hij de binnenband van een knie heeft verrekt. Het houdt in dat hij de twee wedstrijden die RKC voor de winterstop nog speelt, uit tegen ADO Den Haag en thuis tegen FC Twente, allebei mist. De Brabanders hervatten de competitie op 18 januari in eigen stadion tegen FC Groningen.

De eveneens uitgevallen doelman Jan Seda hield aan het duel met Cambuur een enkelblessure over. Het gewricht van de sluitpost is licht verstuikt. Of hij komende zaterdag tegen ADO in actie kan komen, is daardoor onzeker. Indien hij niet kan meespelen zal Arjan van Dijk, die tegen Cambuur de tweede helft keepte, hem opnieuw vervangen.

Evander Sno viel tegen Cambuur ook in de eerste helft uit met enkelklachten, maar zijn kwetsuur is niet ernstig. Trainer Erwin Koeman verwacht hem tegen ADO Den Haag weer te kunnen inzetten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen