RKC neemt stagiairs Colin en Levite onder contract

EXCLUSIEF - Jurgen Colin keert met RKC Waalwijk terug op de Nederlandse velden. De Brabantse club slaagde er daarnaast ook in een keeper te strikken.

RKC neemt stagiairs Colin en Levite onder contract

Colin meldde zich maandag in Waalwijk en liet tijdens een stage zien fysiek in de orde te zijn. De 28-jarige verdediger, die transfervrij overkomt van Sporting Gijón, tekent na een medische keuring voor twee jaar.

'We hebben lang gezocht naar een specifieke linksback, maar die hebben we niet gevonden', zei technisch directeur Mohammed Allach tegen Voetbal International. 'Toen deed zich deze mogelijkheid zich voor. Voor RKC-begrippen is Colin een prima versterking, die op meer posities achterin uit de voeten kan.'

RKC Waalwijk slaagde ook in de zoektocht naar een keeper. De Israëliër Ohad Levite tekent in Brabant een contract voor één jaar met een optie voor nog een seizoen. De 23-jarige goalie van Hapoel Kfa Saba, die tijdens een stage overtuigde, is meer dan een stand-in voor Jurgen Wevers. 'Met de jeugdinternational Levite hebben we een volwaardige concurrent voor Wevers', aldus Allach. De Israëliër was eerder op proef bij ADO Den Haag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen