Ajax verlengt met verbaasde tribuneklant Colin

Tot zijn eigen verbazing staat tribuneklant Jurgen Colin de komende twee seizoen onder contract bij Ajax. Op advies van Marco van Basten werd de optie gelicht.

Ajax verlengt met verbaasde tribuneklant Colin

'Het rare is dat ik niemand van Ajax heb gesproken, maar dit gewoon even is meegedeeld aan mijn zaakwaarnemer', zegt Colin in De Telegraaf. 'Ik zit op de tribune, maar krijg toch een nieuw contract. Aan de ene kant ben ik blij dat Ajax vertrouwen in me heeft, aan de andere kant hoop ik wel dat mijn situatie snel verbetert.'

Tijdens de voorbereiding op het huidige seizoen kreeg Colin van Ajax de kans een contract te verdienen. De 27-jarige verdediger overtuigde coach Henk ten Cate. Gaandeweg het seizoen kreeg hij steeds minder speeltijd. Desondanks ziet aanstaande Ajax-trainer Marco van Basten toekomst in Colin. Dat positieve advies heeft geleid tot het nieuwe contract.

Colin was afkomstig van Norwich City, waarvoor hij de laatste twee seizoenen speelde. Eerder kwam hij uit voor NAC Breda, RC Genk en PSV. Bij de laatste club doorliep de geboren Utrechter de jeugdopleiding.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen