Ribéry nadert rentree: 'Veel progressie geboekt'

Reacties

Franck Ribéry maakt mogelijk nog voor de winterstop zijn rentree bij Bayern München. De Fransman staat al sinds maart aan de kant met een enkelblessure.

Ribéry nadert rentree: 'Veel progressie geboekt'

Josep Guardiola laat op de persconferentie in aanloop naar het uitduel met Schalke 04 weten dat de rentree van Ribéry aanstaande is. De trainer verwacht dat hij binnen twee weken weer aansluit bij de groepstraining. Ribéry speelde zijn laatste officiële wedstrijd op 11 maart, toen hij scoorde in een met 7-0 gewonnen wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk in de strijd om de Champions League.

'Franck heeft veel progressie geboekt de laatste weken', concludeerde Guardiola, die bij de terugkeer van de Fransman voor een moeilijke keuze komt te staan. Douglas Costa, die sinds afgelopen zomer op de plek speelt van Ribéry, doet het met zeven assists en twee goals in de Bundesliga immers uitstekend. 'Hij verkeert in grote vorm, ik ben erg blij met hem.'

Bayern heeft nog een druk programma voor de boeg in 2015, met acht officiële wedstrijden. Op 19 december besluit de Rekordmeister het kalenderjaar met een uitwedstrijd tegen Hannover 96.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.