Reyes verruilt jeugdliefde Sevilla voor Espanyol

Reacties

José Antonio Reyes komt komend seizoen uit voor Espanyol, dat hem overneemt van Sevilla. De 32-jarige aanvaller tekent een eenjarig contract bij de Primera División-club, met een optie voor nog een seizoen.

Reyes verruilt jeugdliefde Sevilla voor Espanyol

De routinier komt transfervrij over van Sevilla, waar hij de jeugdopleiding doorliep. De 22-voudig Spaans international speelde vervolgens voor Arsenal, Real Madrid, Atlético Madrid en Benfica en keerde in 2012 terug in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. In de voorbije drie seizoenen won Reyes met Sevilla ieder jaar de Europa League.

Espanyol presenteert Reyes woensdagmiddag en is vermoedelijk nog niet klaar op de transfermarkt. Algemeen directeur Roman Robert sprak eerder met de krant AS over de ambitieuze plannen van de club die sinds kort in Chinese handen is. 'Álvaro Negredo, Giuseppe Rossi en Fernando Llorente staan op ons lijstje, net als Real Madrid-aanvaller Jesé.'

De club hoopt volgens Robert wederom Marco Asensio te kunnen huren van Real Madrid. De Nederlandse Spanjaard speelde het voorbije seizoen op huurbasis bij Espanyol, maar sluit in de voorbereiding aan bij de A-selectie van werkgever Real.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.