Restant Galatasaray-Juventus woensdag om 14.00 uur

Het duel tussen Galatasaray en Juventus in de groepsfase van de Champions League wordt woensdagmiddag om 14.00 uur Nederlandse tijd hervat. Dinsdagavond werd de wedstrijd in Istanbul gestaakt vanwege aanhoudende hagel- en sneeuwbuien.

Restant Galatasaray-Juventus woensdag om 14.00 uur

Galatasaray ging dinsdagavond niet akkoord met de nieuwe aanvangstijd en wilde dat het restant op een later tijdstip in de middag wordt uitgespeeld. Bij de beslissende wedstrijd in Groep B van de Champions League was de stand op het moment dat de Portugese scheidsrechter Pedro Proença besloot te staken nog 0-0.

Door hagel- en sneeuwval waren de lijnen op het speelveld van de Türk Telekom Arena binnen een mum van tijd niet meer zichtbaar, waarop Proença besloot om de kleedkamers op te zoeken. Terreinknechten probeerden met sneeuwschuivers de lijnen weer zichtbaar te maken. Het mocht allemaal niet baten, mede omdat de sneeuw gestaag bleef neerdalen op het veld.

Galatasaray moet het duel met de Oude Dame  winnen om zich naast koploper Real Madrid te plaatsen voor de achtste finales. In het eerste half uur was nog niet gescoord. Omdat Real Madrid dinsdagavond met 2-0 won bij FC Kopenhagen zijn Galatasaray en Juventus al wel zeker van overwintering in de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen