Rentree Van Persie opsteker United voor 'oefenderby'

Reacties

Na een vakantie van drie weken liet Robin van Persie maandag zijn gezicht weer zien op de training van Manchester United.

Rentree Van Persie opsteker United voor 'oefenderby'

De terugkeer van de Rotterdammer is voor United een mooie opsteker richting de finale van de International Champions Cup van vannacht 2.00 uur Nederlandse tijd in Miami. Rivaal Liverpool is de tegenstander in de eindstrijd van het vriendschappelijke toernooi.

Na het WK gaf Louis van Gaal drie weken vakantie aan Van Persie. Met de rentree van de Nederlander is de selectie van United, krap twee weken voor de competitiewedtrijd tegen Swansea City van 16 augustus, eindelijk compleet.

Hoewel Van Persie blijkens bovenstaande tweet niet kan wachten tot het seizoen begint, kan het wel even duren voordat we de aanvaller in het shirt van United zien. Van Gaal kondigde zondag al aan dat hij Van Persie niet op tijd fit verwacht voor de competitiestart. Volgens de ex-bondscoach heeft zijn sterspeler veel meer trainingen nodig voordat hij klaar is voor een wedstrijd.

Na de oefenderby tegen Liverpool van vannacht speelt Manchester nog een oefenwedstrijd, namelijk het treffen met Valencia van 12 augustus. Dat duel wordt de vuurdoop van Van Gaal op Old Trafford.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.