Rentree Schaars bij PSV nadert na half jaar afwezigheid

Reacties

De terugkeer van Stijn Schaars in de hoofdmacht van PSV nadert. De dertigjarige middenvelder is inmiddels dusdanig ver in het herstel van zijn knieoperatie dat hij volgende week al zijn rentree kan maken bij Jong PSV.

Rentree Schaars bij PSV nadert na half jaar afwezigheid

Schaars staat sinds eind vorig seizoen al aan de kant. In plaats van met Oranje af te reizen naar Brazilië met het WK liet de 23-voudige international zich in de Verenigde Staten opereren om verlost te zijn van de aanhoudende klachten rondom de kuitbeenkop van zijn linkerknie.

Begin mei was al duidelijk dat Schaars daardoor zes maanden zou moeten revalideren. Die periode is inmiddels bijna voorbij, waardoor trainer Phillip Cocu langzaam weer kan rekenen op de ervaren controleur, die in 2013/14 nog 38 keer in actie kwam.

Voordat Andrés Guardado, Jorrit Hendrix, Adam Maher en Georginio Wijnaldum er weer een concurrent bijkrijgen op het middenveld, zal Schaars minuten moeten maken bij Jong PSV. Dat speelt aanstaande maandag tegen VVV-Venlo en volgende week vrijdag tegen FC Volendam.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.