Rentree op groepstraining volgende stap voor De Jong

Reacties

Siem de Jong is teruggekeerd op de groepstraining van Newcastle United. Vrijwel sinds zijn komst van Ajax afgelopen zomer kampte hij met blessures.

Rentree op groepstraining volgende stap voor De Jong

De Jong meldde zich donderdag, in aanloop naar het duel van Newcastle bij Chelsea van zaterdag, weer op de groepstraining van The Magpies. Vlak voor de kerstdagen liet De Jong nog weten dat hij hoopt eind januari zijn rentree in wedstrijdverband te maken voor de club van landgenoten Tim Krul, Vurnon Anita en Daryl Janmaat.

De Jong is op dit moment herstellende van een dijbeenblessure, waaraan hij in oktober werd geopereerd. 'Als het goed is, kan ik over drie weken weer met de groep meetrainen', liet hij kort voor Kerstmis nog weten. Het blessureleed betekende een vervelend vervolg van de veelbelovende start van De Jong in Engeland.

Nadat hij begin juli Newcastle United verruilde voor Ajax, maakte De Jong vrijwel direct indruk. Hij scoorde tijdens zijn officieuze debuut en werd meteen aangewezen als reserve-aanvoerder. Door een kuitblessure moest hij de competitiestart missen, waarna hij tegen Aston Villa en Crystal Palace wél meespeelde. Vervolgens liep hij echter een nieuwe kwetsuur op, die hem al sinds begin september aan de kant houdt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.