Rentree Fer nadert, Hiddink traint nog met vijftien man

Reacties

Leroy Fer is nog altijd niet aangesloten bij de groepstraining van het Nederlands elftal. Vrijdagochtend stond bondscoach Guus Hiddink met vijftien internationals op het veld in Hoenderloo.

Rentree Fer nadert, Hiddink traint nog met vijftien man

Maar de middenvelder van Queens Park Rangers maakt 's avonds zijn rentree. Tijdens de besloten oefensessie van 18.00 uur is Fer - die de afgelopen dagen een individueel programma afwerkte - weer van de partij. De groep wordt voor Hiddink dus steeds groter. 'Ik vind dit heerlijk', liet de bondscoach donderdag weten. 'Ik voel me weer een klein beetje een clubcoach; ik kan de hele week met de jongens werken. Dat zijn heerlijke dagen voor trainers, want dan kun je echt in het team duiken.'

Op dit moment heeft Hiddink de beschikking over zestien spelers, maar maandag voegen ook Daley Blind, Bas Dost, Klaas-Jan Huntelaar, Daryl Janmaat, Nigel de Jong, Tim Krul, Robin van Persie, Quincy Promes, Davy Pröpper, Ron Vlaar, Stefan de Vrij en Gregory van der Wiel zich bij het Oranje-keurkorps. Wesley Sneijder (Galatasaray) en Jeremain Lens (Dinamo Kiev) spelen op respectievelijk 3 en 4 juni nog een bekerfinale, waardoor zij pas later aansluiten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.