Rentree De Jong laat mogelijk nog op zich wachten

Reacties

PSV-aanvoerder Luuk de Jong trainde donderdag alweer deels met de groep mee. Het is echter nog maar de vraag of hij zaterdag tegen Excelsior alweer in actie kan komen.

Rentree De Jong laat mogelijk nog op zich wachten

De Jong liep drie weken terug in het thuisduel met NEC (2-1 winst) een enkelblessure op. Hij werkte eerder deze week nog samen met verdediger Menno Koch en derde doelman Luuk Koopmans enkele oefensessies los van de overige spelers af, donderdag sloot hij aan bij de groepstraining. Het is de vraag of hij fit genoeg is om zaterdag in actie te komen.  

Jetro Willems doet zaterdag zeker nog niet mee. Hij trainde de afgelopen week al wel volop met de selectie van trainer Phillip Cocu mee na zijn pittige knieblessure. Aanvaller Maxime Lestienne ontbrak donderdag nog altijd vanwege trieste familieomstandigheden. 

Als het goed is, maakt Florian Jozefzoon vrijdagavond voor het eerst sinds januari dit jaar wél weer officiële speelminuten. De 24-jarige vleugelaanvaller zit bij de wedstrijdselectie van Jong PSV, dat het opneemt tegen Fortuna Sittard. Vlak voor de winterstop van vorig seizoen liep hij in het uitduel met Vitesse een zware knieblessure op. Vorige week – tijdens de interlandbreak – maakte de ex-Ajacied al zijn rentree op het veld. Hij deed toen een helft mee tijdens het besloten oefenduel tussen PSV en KSC Lokeren. Vlak daarna verlengde hij bovendien zijn contract tot 2017.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.