Renard maakt einde aan WK-hoop Mazraoui

Reacties

Het laatste beetje WK-hoop van Noussair Mazraoui is verdwenen. De jonge Ajacied stond op de reservelijst van bondscoach Hervé Renard, maar kan nu op vakantie. De Franse keuzeheer hield de rest van de (ex-)Eredivisionisten zoals verwacht wél bij de groep en had goed nieuws voor een jong talent.

Renard maakt einde aan WK-hoop Mazraoui

Renard maakte eerder al zijn definitieve selectie van 23 spelers bekend, met daarbij de toevoeging dat Mazraoui (20) een van de spelers was die stand-by moest blijven staan voor noodgevallen. Hij trainde ook mee met de selectie. Dat was opvallend, aangezien het dit seizoen onder Erik ten Hag doorgebroken talent nog geen enkele A-interland speelde voor Marokko. Nu is de naam van Mazraoui ook van de reservelijst gehaald. Hij kan dus in de toekomst nog altijd voor Nederland kiezen.

Renard hield Mbark Boussoufa, Hakim Ziyech, Karim El Ahmadi en Sofyan én Nordin Amrabat uiteraard wel gewoon bij de groep: zij gaan mee naar Rusland. Ook kwam de trainer nog met één wijziging. Verdediger Badr Benoun zat aanvankelijk bij de selectie, maar is er tóch niet bij in Rusland. De jonge aanvaller Youssef En-Neysri van Málaga heeft geluk en mag alsnog mee.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.