Rémy kiest voor avontuur bij stadgenoot Chelsea

Reacties

Loïc Rémy blijft in Londen en speelt de komende vier seizoenen in het shirt van Chelsea. The Blues kapen de 27-jarige aanvaller weg bij stadgenoot Queens Park Rangers. Eerder deze zomer was Rémy nog op weg naar Liverpool, maar daar doorstond hij de medische keuring niet.

Rémy kiest voor avontuur bij stadgenoot Chelsea

De transfer van Rémy, die ook in de belangstelling stond van Arsenal, hing al enige tijd in de lucht. Zaterdag ontbrak de snelle aanvaller al bij QPR, dat in eigen huis met 1-0 won van Sunderland.

De Fransman begint aan zijn derde avontuur in de Premier League. In januari 2013 verliet Rémy Olympique Marseille voor het Londense QPR, waarmee hij direct degradeerde naar het Championship.

Afgelopen seizoen speelde de voormalige spits van RC Lens en Olympique Lyon op huurbasis voor Newcastle United. Namens The Magpies kwam hij 26 keer in actie in de Premier League en wist hij veertien keer het net te vinden. Dit seizoen speelde Rémy twee competitieduels namens QPR.

Op Stamford Bridge is Rémy na Diego Costa en Didier Drogba de derde aanvallende versterking van manager José Mourinho en de vervanger van de naar AC Milan vertrokken Fernando Torres. Chelsea is na drie speelronden in de Premier League nog steeds zonder puntenverlies.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.