Reeds geschorste Tonali opnieuw in de problemen wegens gokken

Reacties

Sandro Tonali zit opnieuw in de problemen. De middenvelder zit momenteel al een schorsing uit voor illegale gokpraktijken, maar er ligt nu een nieuwe aanklacht tegen de Italiaan. Dat heeft zijn club Newcastle United donderdagmiddag bevestigd.

Reeds geschorste Tonali opnieuw in de problemen wegens gokken
© Pro Shots

Tonali werd eind oktober geschorst door de FIFA. Van de wereldvoetbalbond mocht hij tien maanden niet uitkomen in het internationale topvoetbal. Nu is er een nieuwe aanklacht tegen de middenvelder, opnieuw op het gebied van gokken.

'Newcastle United erkent dat er een aanklacht ligt tegen Tonali met betrekking tot vermeende overtredingen van de FA-gokregels', laat Newcastle weten in een officieel statement. Volgens de FA wordt hij ervan verdacht vijftig weddenschappen te hebben geplaatst op voetbalwedstrijden tussen 12 augustus en 12 oktober 2023.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zijn vorige schorsing kreeg hij door sportweddenschappen die hij in dienst van zijn vorige club AC Milan was aangegaan. Tonali heeft tot 5 april om met een reactie te komen op de nieuwe beschuldigingen. 'Sandro blijft volledig meewerken aan de relevante onderzoeken en wij blijven volledig achter hem staan', aldus Newcastle, dat inhoudelijk verder geen commentaar wilde geven.

Spelersprofiel

S. Tonali


Geboortedatum:
8 mei 2000
Leeftijd:
23
Nationaliteit
Italië
Lengte:
1,81 m
Gewicht:
79 kg
Huidige club:
Newcastle United
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.