Redknapp blijft bij gedegradeerd Queens Park Rangers

Queens Park Rangers hoeft niet op zoek naar een nieuwe manager. Harry Redknapp zit ook volgend seizoen in het Championship op de bank bij de Londense club.

Redknapp blijft bij gedegradeerd Queens Park Rangers

Redknapp zat maandag om tafel met voorzitter Tony Fernandes om te praten over de toekomst van QPR. Na het doelpuntloze gelijkspel tegen Reading, waardoor degradatie onvermijdelijk werd, volgden speculaties over een vertrek van de manager.

Fernandes maakte een einde aan die onzekerheid. 'Ik heb een positief onderhoud met hem gehad. Ik denk niet dat er een moment is geweest dat hij heeft gedacht te vertrekken bij ons en het project te verlaten waarin hij was gestapt.'

Redknapp, die in december aantrad als opvolger van Mark Hughes, kreeg de gelegenheid flink te investeren in spelers. Ondank de financiële inspanningen (25 miljoen euro) kon lijfsbehoud niet worden bewerkstelligd.

Maar na de degradatie is een leegloop niet aan de orde. 'Harry zal niet gedwongen worden spelers te verkopen die hij wil houden. We hebben daar een goed gesprek over gehad', aldus Fernandes.

DepressiefDe manager bevestigde zijn rol voor volgend seizoen. 'We moet het weer opbouwen en een selectie samenstellen die echt kan meedoen om de prijzen in het Championship', aldus Redknapp, die vol lof is over de leiding van QPR.

'Ze zijn anders dan de mensen met wie ik ooit heb gewerkt. Ze kwamen vanochtend binnen en waren zo positief, terwijl ze depressief hadden kunnen zijn. Ik denk niet dat mensen, en zeker een aantal spelers, zich realiseren hoe blij ze moeten zijn met de eigenaars die we hebben.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen