Recordpakker Kluivert leeft op met Eredivisie-getint Bournemouth

ADVERTORIAL - De laatste Europese week zit erop en dat betekent dat de blik weer op het clubvoetbal kan. In de Premier League is het Eredivisie-getinte AFC Bournemouth aan een ware opleving bezig. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL! In deze preview speciaal aandacht voor Justin Kluivert, die de sterke reeks wil voortzetten tegen Luton Town.

Recordpakker Kluivert leeft op met Eredivisie-getint Bournemouth
© Pro Shots
AFC Bournemouth
AFC Bournemouth
4 - 3
Luton Town
Luton Town

Tot en met ongeveer half november zag het er somber uit voor Bournemouth. De club uit Zuid-Engeland stond diep in de degradatiezone en er was nauwelijks licht aan het eind van de tunnel. Toch was daar ineens de thuisoverwinning op Champions League-deelnemer Newcastle United (2-0) en vanaf toen ging het alleen maar beter. De vier duels met Sheffield United (1-3), Aston Villa (2-2), Crystal Palace (0-2) en Manchester United (0-3) gingen allemaal niet verloren en dus staat Bournemouth nu op een knappe veertiende plaats.

De goede resultaten zijn deels te danken aan een groot aantal spelers die in het verleden de Eredivisie domineerden. Zo staat voormalig Vitesse-spits Dominic Solanke alweer op acht doelpunten, heeft oud AZ-back Milos Kerkez een basisplaats en één assist op zijn naam en zijn de Feyenoord-vrienden Marcos Senesi en Luis Sinisterra allebei in goede vorm. De Argentijnse verdediger kwam de afgelopen twee weken zelfs tot scoren, één keer op aangeven van zijn Colombiaanse amigo.

Ook Justin Kluivert voelt zich de laatste weken als een vis in het water bij Bournemouth. De Nederlander vestigde onlangs een record met zijn doelpunt tegen Sheffield United: hij is de enige speler ooit die in de Premier League, Bundesliga (RB Leipzig), Serie A (AS Roma), Primera Division (Valencia) en Ligue 1 (OGC Nice) heeft weten te scoren. Bij Bournemouth speelt Kluivert de laatste weken in een aanvallende rol dicht bij de spits.

JACKS.NL speelt in het in goede vorm stekende Bournemouth, dat het vandaag in een thuiswedstrijd opneemt tegen promovendus Luton Town. Voor één doelpunt van Kluivert in combinatie met een overwinning van Bournemouth staat een odd van 2.90. De odd is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

Klik hier om de weddenschap van Bournemouth en een goal van Kluivert te spelen bij JACKS.NL!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's