Recordaankoop van Feyenoord: 'Hou me maar in de gaten'

Reacties

Ayase Ueda staat te trappelen om te beginnen bij Feyenoord. De aanvaller is pas de derde Japanner in Rotterdamse dienst.

Recordaankoop van Feyenoord: 'Hou me maar in de gaten'

Feyenoord brak het transferrecord voor Ueda, die voor ongeveer tien miljoen euro overkomt van Cercle Brugge. 'Ik wilde naar Feyenoord omdat ik in de Champions League wil spelen en omdat Shinji Ono en Riy Miyaichi ook voor Feyenoord hebben gespeeld. Ik sta op een positie waar je doelpunten moet maken, dus ik probeer altijd na te denken over hoe ik kan scoren', zegt Ueda via de Feyenoord-kanalen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik wil me één of twee stappen hoger ontwikkelen dan nu. En ik zal proberen om zo snel mogelijk aan de nieuwe omgeving te wennen, zodat ik ook mijn kwaliteiten kan verbeteren. Ik zag Shinji Ono spelen toen ik jonger was. Ik weet dat Feyenoord gepassioneerde supporters heeft, ik kijk er dus naar uit om voor ze te spelen', zegt Ueda.

Het doel van Ueda is meer dan duidelijk. 'Ik hoop dat ik kan uitgroeien tot een betere speler en hier mijn carrière kan opbouwen, dus hou me maar in de gaten.' Ueda scoorde het afgelopen seizoen 22 keer in de Belgische Jupiler Pro League. Hij is de opvolger van de naar Rangers FC vertrokken Danilo. Op termijn moet Ueda Santiago Giménez opvolgen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.