'Recidivist' Nainggolan zegt sorry tegen Rafinha

Reacties

Radja Nainggolan heeft publiekelijk zijn excuses aangeboden aan Barcelona-aanvaller Rafinha. Met een harde tackle van achteren bezorgde de speler van AS Roma hem woensdag een ernstige blessure.

'Recidivist' Nainggolan zegt sorry tegen Rafinha

Rafinha stond pas net in het veld toen hij in de 62ste minuut slachtoffer werd van de charge van Nainggolan. Direct werd duidelijk dat het helemaal mis was met Rafinha. Donderdag werd de vrees van Barcelona bevestigd met het nieuws dat de Braziliaan de voorste kruisband van zijn rechterknie heeft afgescheurd.

Nainggolan is geschrokken van de gevolgen van zijn tackle tijdens de Champions League-wedstrijd, die in 1-1 eindigde. 'Rafinha, ik heb het nieuws gehoord en het spijt me heel erg. Ik wilde je geen pijn doen. Hopelijk zie ik je snel weer terug op het veld', laat de Belgische middenvelder weten via Twitter.

Door de blessure is Rafinha mogelijk de rest van het seizoen uitgeschakeld. Het is voor de tweede keer in korte tijd dat Nainggolan een tegenstander een ernstige blessure bezorgt. Op 8 maart brak hij met een stevige charge het onderbeen van Chievo Verona-speler Federico Mattiello.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.