Recidivist Mourinho ontloopt media

Reacties

Chelsea-manager José Mourinho werd bij het verloren duel met West Ham United (2-1) naar de tribune verwezen wegens misdragingen in de catacomben, maar weigerde toelichting te geven voor zijn zoveelste aanvaring met een arbiter.

Recidivist Mourinho ontloopt media

De Portugese hoofdcoach moest de wedstrijd van zijn ploeg na rust vanaf de tribune volgen. Mourinho zou in de catacomben verbaal in aanvaring zijn gekomen scheidsrechter Jonathan Moss, die hem daarvoor bestrafte door hem de toegang tot het veld te ontzeggen. Het incident in de pauze volgde op enkele veelbesproken beslissingen van de leidsman, die onder meer een goal van Chelsea afkeurde en Nemanja Matic met twee gele kaarten van het veld stuurde.

Over de toedracht van het voorval in de rust wilde Mourinho niets kwijt aan de media. Net als de overige leden van de staf weigerde hij om überhaupt voor de camera's te verschijnen en sloeg hij de persconferentie na afloop over. In het verleden was hij na aanvaringen met leden van het arbitrale trio wel toegankelijk voor een reactie. Zijn meest recente verbale uitbrander - na het duel met Southampton (3 oktober, 3-1 nederlaag) - leverde hem een voorwaardelijke straf (één wedstrijd schorsing) en een geldboete van van 67,5 duizend euro op.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.