Rechten Europa League volledig naar FOX Sports

Reacties

De Europa League is ook de komende drie seizoenen te zien op FOX Sports. De live-zender heeft een overeenkomst gesloten met de UEFA tot 2018 en daarin het rechtenpakket uitgebreid tot het uitzenden van alle wedstrijden.

Rechten Europa League volledig naar FOX Sports

FOX Sports zond al wedstrijden uit van de Europa League, maar was daarin nu nog beperkt. Zo is donderdag alleen de thuiswedstrijd van PSV tegen Zenit Sint-Petersburg te zien op de betaalzender. RTL7 zendt AS Roma – Feyenoord en Ajax – Legia Warschau uit. Vanaf komend seizoen zijn dus alle Europa League-wedstrijden rechtstreeks te zien bij FOX Sports.

Dat aantal kan oplopen tot vier als er behalve de nummer drie van de Eredivisie, de winnaar van de play-offs en de bekerwinnaar ook de nummer twee doorstroomt uit de Champions League. Na de winterstop kan daar zelfs nog een club bijkomen, afhankelijk van de resultaten in de groepsfase van het miljoenenbal.

De Europa League blijft ondanks de deal van FOX Sports gewoon op het open net te zien. RTL7 heeft in december al een contract voor drie jaar met de UEFA afgesloten om de Europa League rechtstreeks uit te zenden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.