Rebel Rajkovic: 'Het voelt voor mij als een nieuw leven'

Slobodan Rajkovic is weer helemaal de oude. De voormalig speler van onder meer Vitesse, FC Twente en PSV kwam in zijn periode bij Hamburger SV vaker negatief dan positief in het nieuws, maar bewandelt nu weer het goede pad.

Rebel Rajkovic: 'Het voelt voor mij als een nieuw leven'

Rajkovic kreeg het vorig jaar juli aan de stok met ploeggenoot Heung-Min Son en werd drie maanden verbannen. 'Het voelt voor mij als een nieuw leven. Ik heb de laatste weken keihard voor deze dagen gewerkt. Het geeft daarom een fantastisch gevoel om weer deel uit te maken van dit team.'

Trainer Thorsten Fink is tevreden over de prestaties van zijn centrale verdediger. Ook een reden voor de verbanning vorig jaar was het feit dat Rajkovic zijn trainer een leugenaar noemde. Na een verzoeningsgesprek konden de twee weer door een deur, wat nu een optimaal resultaat levert. 'Hij voelt zich weer op zijn gemak en ik vertrouw hem', aldus Fink.

Die Rothosen zijn met een flinke opmars bezig. Afgelopen weekend won de ploeg van Rafael van der Vaart verrassend op bezoek bij titelhouder Borussia Dortmund (1-4), waardoor momenteel de vijfde plaats gedeeld wordt met SC Freiburg en FSV Mainz 05.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen