Arnesen ziet nog opening voor weggestuurde Rajkovic

Slobodan Rajkovic is bij Hamburger SV na een vechtpartij op dood spoor beland. Technisch directeur Frank Arnesen schrijft de Servische vechtersbaas nog niet af.

Arnesen ziet nog opening voor weggestuurde Rajkovic

Rajkovic, die in Nederland speelde voor PSV, FC Twente en Vitesse, maaakte zich onmogelijk na een slaande ruzie met teamgenoot Son Heung-Min. De Servische verdediger is tot nader orde verbannen naar de beloftes.

In tegenstelling tot trainer Thorsten Fink - 'Voor mij is duidelijk dat hij niet meer terugkeert' - sluit Arnesen de deur niet voor Rajkovic. De Serviër, die in 2011 voor twee miljoen euro werd overgenomen van Chelsea, heeft ook nog een contract tot medio 2015.

'Het is een heikel onderwerp. Ik heb met iedereen gesproken, ook met Slobodan', zegt Arnesen tegen MOPO. 'Duidelijk is dat het aan de clubleiding is te beslissen wat er gaat gebeuren. We moeten zeer goed nadenken en afwegen wat we doen. Slobodan is een speler die ons veel geld heeft gekost. Dat is ook iets om over na te denken. En het gaat er ook om hoe je in de toekomst in soortgelijke situaties gaat handelen.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's