Real Zaragoza hekkensluiter na nederlaag tegen Celta

Celta de Vigo heeft goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. In eigen huis kroonde Mario Bermejo zich in de blessuretijd van de wedstrijd tot matchwinner in het degradatieduel met Real Zaragoza. In Estadio Balaídos werd het 2-1.

Voor de bezoekers, waar Glenn Loovens in de basis startte, was het alweer de vijftiende opeenvolgende competitiewedstrijd zonder overwinning. De laatste winstpartij dateert uit december, toen Athletic de Bilbao met 2-0 werd verslagen.

Ook tegen Celta lukte het de ploeg van trainer Manolo Jiménez niet. Ionut Sapunaru zorgde na 26 minuten wel voor de openingstreffer namens Zaragoza, maar slechts tien minuten later werd dat al rechtgetrokken door Alex López. Het slotakkoord was voor Bermejo, die in de 92ste minuut de wedstrijd besliste: 2-1. Door de remise is Real Zaragoza de nieuwe hekkensluiter in de Primera División met 27 punten uit 32 wedstrijden. Zaragoza heeft hetzelfde aantal punten als de nummer voorlaatst Celta, dat op basis van het doelsaldo een plaats hoger staat.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.