Real twee maanden zonder uitblinker James Rodríguez

Reacties

Dankzij een 2-1 thuiszege op Sevilla heeft Real Madrid nu vier punten voorsprong op nummer twee Barcelona, maar er was ook slecht nieuws voor Carlo Ancelotti. De trainer mist zaterdag tegen Atlético Madrid zeker twee, maar misschien wel drie basisspelers.

Real twee maanden zonder uitblinker James Rodríguez

Woensdagavond was James Rodríguez nog belangrijk voor De Koninklijke, aangezien hij de Spaanse koploper al vroeg op voorsprong zette. Na 27 minuten moest hij echter de strijd staken en na afloop bleek de Colombiaan een botje in een voet te hebben gebroken. De aanvallende middenvelder, afgelopen zaterdag tegen Real Sociedad ook al trefzeker, is daardoor twee maanden uitgeschakeld.

Maar niet alleen Rodríguez ontbreekt zaterdag tijdens het bezoek aan Atlético Madrid (aftrap 16.00 uur). Ancelotti kan ook geen beroep doen op Sergio Ramos, die een hamstringblessure opliep. Onduidelijk is nog hoelang de verdediger exact uit de roulatie is, maar de stadsderby mist hij sowieso. Marcelo is door zijn vijfde gele kaart van dit seizoen geschorst, maar Real Madrid kondigde al aan in beroep te gaan.

Cristiano Ronaldo is er tegen Atlético Madrid wél weer bij. De Portugees ontbrak in de laatste twee wedstrijden na zijn rode kaart tijdens de 1-2 zege in en tegen Córdoba op 24 januari, maar zijn schorsing zit er na het duel met Sevilla op. De aanvaller was dit seizoen al 28 keer trefzeker in achttien competitiewedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.