Real mogelijk tegen América bij 'loting met lege plekken'

Reacties

Real Madrid neemt het eind dit jaar tijdens de halve finale van het WK voor clubteams in Japan op tegen de kampioen van Azië, die pas later bekend wordt, of Club América. Dat heeft de loting woensdagochtend in Zürich uitgewezen.

Real mogelijk tegen América bij 'loting met lege plekken'

Het Mexicaanse Club América plaatste zich voor het WK voor clubteams door de Champions League van Noord- en Midden-Amerika te winnen.

Ook Atlético Nacional is al zeker van de halve finale. De Colombiaanse club, waarvoor Ajacied Davinson Sánchez actief was, heeft nog geen enkel idee tegen wie ze moet aantreden. Dat kan de nog onbekende Afrikaanse kampioen, het Nieuw-Zeelandse Auckland City of de winnaar van de Japanse competitie worden - het was een loting waarbij veel vakjes nog werden leeg gelaten.

De eindstrijd van het WK voor clubteams wordt op 18 december afgewerkt in Yokohama. Onder het huidige systeem won De Koninklijke in 2014 het WK voor clubteams. Ook in 1960, 1998 en 2002 mocht Real zich 's werelds beste club noemen. Afgelopen jaar triomfeerde Barcelona.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.