Real Madrid heeft Lucas Silva terug na hartproblemen

Reacties

Lucas Silva staat voor een mooi moment in zijn carrière. De defensief ingestelde middenvelder van Real Madrid hervat dinsdag de training bij de Champions League-winnaar. De afgelopen maanden ontbrak hij vanwege hartproblemen.

Real Madrid heeft Lucas Silva terug na hartproblemen

Die problemen kwamen begin juli aan het licht toen Lucas Silva medisch gekeurd werd door Sporting Lissabon, de club die de Braziliaan zou huren van Real Madrid. De middenvelder kwam tot twee keer toe niet door de keuring heen, waardoor de transfer uiteindelijk afketste. Even dreigde Lucas Silva zelfs te moeten stoppen als profvoetballer, maar dat kon uiteindelijk voorkomen worden.

'Na een maand hard werken ben ik ontzettend blij dat ik morgen de training kan hervatten op Valdebebas. Ik heb er ontzettend veel zin in', laat Lucas Silva via Twitter weten. Valdebebas is overigens de naam van het trainingscomplex van de Spaanse grootmacht.

Op speeltijd bij Real Madrid hoeft de 23-jarige Lucas Silva niet te rekenen. Er is geen plek meer voor een speler van buiten de Europese Unie in de selectie van trainer Zinedine Zidane, waardoor de Braziliaan zich moet richten op de trainingen. Het is volgens AS de bedoeling dat Lucas Silva, die begin 2015 voor veertien miljoen euro werd aangetrokken door De Koninklijke, in januari alsnog wordt verhuurd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.